Lazer düzəldici maşının istismarı üçün tədbirlər

Nəşr vaxtı: 2021-06-29 Views: 7

Hal-hazırda lazer düzəldici maşınlar bir çox torpaq konstruksiyalarında istifadə olunur. İnşaat tərəfi olaraq, təbii olaraq lazer düzəldici maşınların xidmət müddətinin daha uzun ola biləcəyinə ümid edirlər. Əslində lazer düzəldici maşınların işləmə effekti və xidmət müddəti yalnız lazer düzəldilməsinə əsaslana bilməz. Hamarlama maşınının qiyməti gündəlik əməliyyatdan da təsirlənəcək və bu gün lazerlə düzəldici maşının əməliyyat tədbirləri altında populyar elmə gələcəyik.

Birincisi, bir çox inşaat tərəfi lazer düzəldiciləri alarkən lazer düzəldicilərinin qiymətinə çox diqqət yetirirlər. Yüksək qiymətli lazer düzəldicilərinin yaxşı tikinti effektləri və az yanacaq sərfiyyatı olduğunu düşünürlər, amma əslində lazer düzəldicilərinin istifadəsi sürücülər üçün çox vacibdir. Texniki tələblər çox yüksəkdir. Məsələn, yükləmə, gəzinti, dönmə, düzəltmə və yamacların düzəldilməsi, təcrübəsiz əməliyyatlar və master əməliyyatları kimi əməliyyatlar yüksək dərəcədə təsirli olduğu üçün əməliyyat texnologiyasına diqqət yetirilməlidir.

İkincisi, tələsməsə və ya xüsusi şərtlər daxilində deyilsə, mühərriki aşağı səviyyədə saxlamağınız tövsiyə olunur. Lazer şapının yüksək sürətlərdə yüksək işləmə səmərəliliyinə sahib olmasına baxmayaraq nisbi yanacaq istehlakı yüksəkdir və sürəti lazımi şəkildə azaltmaq yanacağın daha səmərəli olmasına səbəb ola bilər. Təsiri daha yüksəkdir. Təbii olaraq yanacaq istehlakı azalır və kifayət qədər yanacaq yanması da karbon çöküntüləri və digər maddələrin istehsalını azalda bilər ki, bu da avadanlıq üçün baxımdır.

Üçüncüsü, lazer düzəldici maşının tam qazla işləməyə davam etməməsinə çalışın. Əksər inşaat əməliyyatları üçün lazer düzəldici maşının tam qaz əməliyyatına ehtiyacı yoxdur. Tam qaz işi səmərəli olmasına baxmayaraq lazer səviyyəsinin düzəldilməsi üçün daha təsirli olur. Maşın çox köhnəlir, buna görə uzunmüddətli tam qaz işi istənilmir. Bundan əlavə, tikinti işləri zamanı işin səmərəliliyini artıra bilən fırlanma bucağının azaldılması da tövsiyə olunur və iş dövrü qısaldıldığı üçün yanacaq dərəcəsi yaxşılaşdırılır.

Dördüncüsü, lazer səviyyəsini idarə edərkən mənasız əməliyyatların qarşısını almağa çalışın. Əslində, bir çox hallarda lazer səthinin istifadəsinin lazer səthinin qiyməti ilə heç bir əlaqəsi yoxdur. Təcrübəli bir müəllim onu ​​idarə edirsə, lazer düzəldicisi tez-tez istifadə olunur. Baxım daha yaxşı olacaq.

Lazer düzəldicinin əməliyyat tədbirləri ilə bağlı indi qeyd olunan məqamlar başa düşülə bilər. Yaxşı işləmə vərdişləri cihazın istismar müddətini uzada bilər. Bunun lazer düzəldicisinin qiyməti ilə heç bir əlaqəsi yoxdur və tamamilə bir insan əməliyyat faktorudur.