Pələng ili yaxşı başladı

Nəşr vaxtı: 2022-02-08 Views: 4

2022-ci ildə uğurlar başlayın

Başlamaq! Dinamik maşının tikintisinə başlandı!

Bir həftəlik Bahar Festivalı tətili başa çatdı və Jiezhou tikinti maşınının tikintisi bu gün rəsmi olaraq başladı. Dostlarımız kifayət qədər hazırlıq görüblər. Biz sizə yüksək döyüş ruhu və həvəslə yüksək keyfiyyətli döşəmə maşınları məhsulları və xidmətləri təqdim edəcəyik

İllər sonra biz inamlı və iddialıyıq; Aktiv səylər, enerjili, enerjili və enerjili; Həvəslə çalış, addım-addım, yaxşı yol tut; Çətin iş, zəhmət və firavan karyera; Festivaldan sonra daha çox səy göstərin və parlaqlığınızı göstərin

图片 1Dinamik tikinti maşınları üçün məhsul tövsiyəsi

图片 2

Lazer Screed LS-400

图片 3

QUM-96HA malasına minin

图片 4

Plitə sıxıcı DUR-600
● Yeni il yeni ümidlər açır, yeni boşluqlar isə yeni arzular gətirir. Müştəri məmnuniyyəti, dürüstlük və sədaqət, innovasiyalara cəsarət və sosial məsuliyyət kimi əsas dəyərlərinə möhkəm sadiq qalırıq, tikinti keyfiyyətinin yaxşılaşdırılmasına və həyatı yaxşılaşdırılmasına kömək etmək missiyasını dəstəkləyirik və dünya səviyyəli tikinti avadanlığı olmaq məqsədinə nail olmaq üçün çalışırıq. təchizatçı.